Forside Events Medlemmer i netværket Connectors Referencer Kontakt

Nyheder

Dato: 20/08-2014

Connectors har hermed fornøjelsen af, at byde velkommen til salgsdirektør Pernille Krüeger og det prisbelønnede Hilton Copenhagen Airport i netværket. 

Uanset om opholdets formål er forretning eller en afslappet ferie/weekend er hotellet et fantastisk valg på grund af den suveræne beliggenhed, det stilfulde skandinaviske design, de uovertrufne faciliteter og den på én gang professionelle og personlige service.

Kort og godt:

  • Beliggende 2 min. gang fra Københavns lufthavn
  • KUN 12 minutter til Københavns centrum

  • 382 værelser inkl. en præsidentsuite

  • 29 mødelokaler og et Ballroom plads til 450 personer - alle med naturligt dagslys
  • Executive Lounge på øverste etage
  • Eksklusiv Ni´mat Spa (Award winning Spa)
  • 2 restauranter - Horizon all day og Hamlet Nordic Dining
  • Fantastisk Søndags Brunch for hele familien
  • Professionelle medarbejdere der formår at give en unik service
  • Dygtige og meget kreative event medarbejdere der formår at skræddersy dit helt eget unikke event


Dato: 13/08-2014

Connectors kan hermed med stor fornøjelse byde velkommen i netværket til virksomheden Coello.

Coello er din sparringspartner i forandringsprocesser. De hjælper med at omsætte ønskede mål til konkrete handlinger baseret på de nyeste forskningsresultater inden for kommunikation, ledelse og samarbejde. Siden 1999 har virksomheden løst opgaver for bl.a. NaturErhvervstyrelsen, Bavarian Nordic, Grønlands Universitet, Danida, Rambøll, OK, Q8 og en række enkeltpersoner. Virksomheden drives af Inga Coello (inga@coello.dk) - nogle af jer havde fornøjelsen af at hilse på Inga ved forrige netværksmøde hos Sydbank.

I kan læse mere om virksomheden her www.coello.dk

 

Dato: 16/06-2014

Vickie slog den 1. maj dørene op for et nyt firma "Event Tickets".
Event Tickets har samarbejdspartnere, der er autoriserede verden over, og kan garantere levering af billetter, til alt indenfor international sport, koncerter og events, i både ind- og udland.

Hvad enten turen går til Formel 1 i Abu Dhabi, VM i Brasilien, Premier League på Old Trafford, Speedway i Parken, koncert i O2 Arena, musical i London,  eller et helt sjette sted, kan Event Tickets altid være behjælpelig med formidling af billetter.

For grupper på mere end 8 personer kan vi arrangere all-inclusive grupperejser med fly, hotel, Stretch Hummer limousine med champagne og privatchauffør, VIP boks på stadion, restaurantreservationer - alt kan lade sig gøre, ingen udfordring er for stor.  

Premier League kampprogrammet 2014/2015, offentliggøres den 18. juni, og der vil herefter kunne bestilles ticket only til samtlige Premier League kampe.

Til november gæster Elton John Forum, og i den forbindelse, har Event Tickets lavet vedhæftede arrangement, med middag på den franske Restaurant O´livier, inden koncerten.

Event Tickets vil løbende slå arrangementer op på vores hjemmeside og sende nyhedsmail én gang om måneden.

Vi byder Event Tickets velkommen i Connectors netværk.

Dato: 03/02-2014

Connectors byder hermed velkommen til Tandlæge Bjørn Besserman-Svendsen i erhvervsnetværket.

Bjørn Besserman-Svendsen udfører alle former for almindelig tandbehandling med særlig fokus på rodbehandlinger (endodonti). Bjørn Besserman-Svendsen har tidligere undervist i rodbehandling og plastfyldninger samt kronebehandlinger på Tandlægeskolen, København. Bjørn er en del af tandlægeklinikken på Alhambravej på Frederiksberg.

Dato: 01/10-2013

Læs først denne skønne artikel fra Helsingør Dagblad om Havreholm Slot! Klik her - Herlige Havreholm

Slottet er klart et besøg værd og hvad kunne være hyggeligere end en snefuld søndag i december?

Kontakt gerne Charlotte Høyer på ch@havreholm.dk eller ring 4975 8600 for bordbestilling.  

Havreholm Jul

 

Dato: 19/03-2013

På Bolcheriets hjemmeside er det nu muligt at designe sit eget logo-bolche. Uoplad dit logo, vælg farve mv. - så kan du se, hvordan din virksomheds logo-bolche vil tage sig ud.

Prøv her! 

 

Dato: 15/07-2012

På Havreholm Slot er vi specialiseret i at skabe gode oplevelser. Og i princippet er intet umuligt hos os. Her findes de ideelle rammer for både konferencer, møder, selskaber - store som små - weekendophold med golf, deltagelse i en af vores events og få en dejlig oplevelse.

Ring og hør om dine fordele som medlem af Connectors.

Læs mere på www.havreholm.dk