Forside Events Medlemmer i netværket Connectors Referencer Kontakt

Virksomheder


Kragerup & Ko
Kragerup & Ko
Michael Grote og Jesper Kragerup har i partnerskab startet Kragerup & Ko. Efter mange år i branchen - både på Prins Ferdinand såvel som under mere eksotiske himmelstrøg i Caribien - har de samlet de bedste opskrifter på et vellykket arrangement. Kragerup & Ko leverer kulinariske oplevelser til selskaber såvel som til virksomheders daglige frokost.
Coffee Company
Coffee Company
Coffee Company leverer kaffeløsninger til alle slags virksomheder og til private. Vi har fokus på at levere kvalitetsløsninger til virksomheder og private, hvor kundens behov definerer kaffeløsningen. Vi holder os hele tiden ajour med udviklingen af ny teknologi, hvilke sikrer, at vi bliver ved med at levere kvalitetsløsninger, som understøtter kundernes behov.
ideas4you
ideas4you
Ideas4you løser stort set alle opgaver indenfor markedsføring. Udvikling af logo, papirlinier, annoncer, kataloger, produktblade, hjemmesidedesign, direct mails etc. Siden 2008 har Ideas4you stået for markedsføringen af bl.a Egedal Centret, Albertslund Centrum, Ramirent, Holte Midtpunkt og senest Furesø Erhvervsforening.
Lyngby Boldklub
Lyngby Boldklub
Lyngby Boldklub A/S er en professionel fodboldklub, som i dagligdagen arbejder på to hovedområder - et sportsligt samt kommercielt. På den sportslige front er Lyngby Boldklub i dag placeret i toppen af Betsafe ligaen, hvor ambitionen er at rykke op i landets bedste række, Superligaen, i denne sæson.
Revisionsfa. Edelbo & Lund-Larsen
Revisionsfa. Edelbo & Lund-Larsen
Statsautoriseret revisionsfirma beliggende i det centrale København. Vi ønsker at være i tæt dialog med klienterne og give en god service. De primære arbejdsområder er revision og regnskabsassistance, virksomhedsrådgivning og skatterådgivning. Kontakt os for et uforpligtigende møde.
Tandlæge B. Besserman-Svendsen
Tandlæge B. Besserman-Svendsen
Bjørn Besserman-Svendsen udfører alle former for almindelig tandbehandling med særlig fokus på rodbehandlinger (endodonti). Bjørn har tidligere undervist i rodbehandling og plastfyldninger samt kronebehandlinger på Tandlægeskolen, København. Bjørn er en del af Falkoner Tandlægerne.
SG Promotion
SG Promotion
Jeres samarbejdspartner til profilering! BE YOUR BRAND – er vores slogan, det vi mener med dette er, at I Før, under og efter mødet med jeres kunde, profilere jeres Virksomhed på bedste vis og det er det vi kan. Vores arbejdsområder er blandt andet: Sport: GOLF – CYKLING – LØB Arbejds- og profilbeklædning, Merchandise og gaver.
Bolcheriet A/S
Bolcheriet A/S
To af Danmarks flotteste bolchekogerier beliggende i Løkken & Skagen byder på kvalitetsoplevelser for alle dine sanser. Vores bolcher og karameller er håndlavede og koges op over åben ild. Vi har valgt at lave alle vores karameller & bolcher foran publikum, så alle bolcher er blevet kvalitetstjekket af vores gæster. I Bolcheriet vil du udelukkende finde vores egne bolcheprodukter.
Vibeke Hartkorn
Vibeke Hartkorn
Vi styrker din gennemslagskraft. ”Jeg lægger vægt på at mine kunder med det samme kan omsætte min rådgivning og træning til den virkelighed de arbejder i. Fokus er på at afvikle dårlige vaner og styrke personlig gennemslagskraft. De løsninger vi sammen finder skal være fremtidssikrende, realistiske og altid forretningsudviklende.”
Otto Suenson
Otto Suenson
Otto Suenson er en af Danmarks ældste vinforretninger og har siden 1880 importeret vin af allerhøjeste kvalitet. Hos Otto Suenson specialiserer vi os særligt i det bedste fra Californien, Frankrig og Italien og har i øvrigt Danmarks største udvalg af Bourgogne. Hos Otto Suenson finder du ikke bare nogle af verdens bedste vine, men også alt fra cognac til delikatesser af allerfineste kvalitet.
IT-Terminalen
IT-Terminalen
IT-Terminalen sætter kunden i centrum og leverer en ærlig og professionel ydelse. IT-Terminalen har med sine mere end 25 års erfaring med økonomisystemer fra Microsoft, Danmarks største kompetence på området.
Focus Flex Leasing
Focus Flex Leasing
FOCUS flex leasing A/S indgår i FOCUS leasing som er en velkonsolideret leasing koncern med over 45 mio. kr. i egenkapital samt ansvarlig lånekapital. Firmaet ligger i Hørsholm nord for København, og har beskæftiget sig med leasing i Danmark siden 2003 Selskabet er i dag 100% privatejet, og arbejder sammen med anerkendte danske banker.
Porsborg Flyt
Porsborg Flyt
Vi er en flytteforretning med stor ekspertise inden for alle former for flytninger. Med folk der har mange års erfaring inden for flytte-branchen kan de roligt lade os flytte deres ting. Vi er hurtige, sikre, effektive og altid til tiden. Vi sætter vores kunder i højsædet og yder den bedst mulige service der findes.
Top Træfældning
Top Træfældning
Alt i træfældning, topkapning, indtrækninger og fældning af vanskelige træer, som er placeret steder under specielle forhold, hvor der kræves særlig uddannelse. Top Træfældnings medarbejdere er uddannet på Skovskolen og udfører et helt igennem professionelt arbejde, hvor sikkerheden er i top.
Danbolig
Danbolig
Holm & Hauberg med 7 afdelinger Storkøbenhavn. Danbolig er en kæde af selvstændige ejendomsmæglere med mere end 140 butikker og godt 700 medarbejdere. Kæden, der blev stiftet i 1989, samarbejder om udvikling af it, markedsføring, uddannelse og kvalitetsstyring.
Hotel Skansen
Hotel Skansen
Du är här - där allt är möjligt. Njut av mat, vin och vänner i välrenommerade Restaurang Sand, träffas över en kopp te i naturinspirerade Vinterträdgården och prata en stund vid brasan i Tennispaviljongen. På hela vår resort finns smakfullt designade platser att mötas och umgås på.
H2I
H2I
Hos Health Innovation Institute arbejder vi tæt sammen med alle aktører, der har indflydelse på befolkningens sundhedstilstand. H2I tilbyder rådgivning og viden indenfor innovation, sundheds-IT, ledelse og optimering i regioner, kommuner og på hospitaler